Menu

Content

EЛТОМС ООД е основана през 1991г.

Предмет на дейност

Разработка, производство, монтаж и търговия c контролно измервателни и управляващи прибори предназначени за системата на енергетиката в силовите подстанции 110/20/10kV.

Автоматични регулатори на напрежение, цифрови моно и трифазни кило волтметри,  амперметри, термометри за контрол температурата на маслото в силовите трансформатори, LED светлинни указатели, цифрови сигнални релета/моно и много сигнални/, мултифункционални измервателни уреди, аварийни сирени, преобразуватели на сигнали,бързодействащи сигнални напреженови релета контролери на моно и трифазно напрежение, светлинни фасадки, индикатори за повреди /къси и земни съединения/ във въздушни и кабелни разпределителни мрежи средно напрежение от типа Linetroll и CableTroll/

Ремонти, монтажи, настройки, проверки и тестове на релейни защити и съоръжения за вторична комутация в подстанции. Ремонти, проверки и профилактики на съоръжения високо/средно напрежение в силови подстанциии 110/20/10 кV.
Промишлени логически контролери и компоненти за тях.Програмируеми измерватели за мощност, честота, ток и напрежение.

Нашите изделия са внедрени и работят успешно години наред в електроразпределителните и електропреносните предприятия от цялата страна, във ведомствени подстанции на всички по големи индустриални предприятия в страната, а също така и в страни като Македония, Сирия, Молдова и др.


Отличават се с високо качество и надеждност. Благодарение на тях са предотвратени ред тежки аварии на отговорни съоръжения. Във фирмата е внедрена система за управление и контрол на качеството ISO 9001:2015.
Приоритетно направление е интегрирането на изделията на фирмата и комуникациите им със SCADA системи. Използуваните логически решения, компактният /4х6 см/ Ethernet XServer позволява да се добави Ethernet портове към PLCs. Свързани към офис или друга мрежа, те осигуряват постоянно действащи комуникации към PLCs с възможност за дистанционно програмиране и мониторинг на процесите.

Представителства:

ЕЛТОМС ООД е оторизиран представител на норвежката фирма за индикатори за повреди в кабелни и въздушни линии средно напрежение Nortroll AS част от групата SICAME.

Задачи пред фирмата:

„Разработка и внедряване на изделия с високо качество и надеждност, които да гарантират безупречна работа на съоръженията в силови подстанции високо/средно напрежение, в системите за пренос и разпределение на електрическа енергия."

Наши партньори:

    

Информацията за предлаганите в сайта уреди е информативна. Използват се ескизи, схеми и снимки, които могат да се различават от оригинала. Използват се търговски марки и наименования, собственост на ЕЛТОМС ООД и неговите партньори Пълна и точна информация може да се получи директно от ЕЛТОМС ООД на посочените мейли и телефони . Копирането,разпространяването и използуването на сайта или части от него е строго забранено. Правата върху сайта и уредите в него са запазени и са обект на Закона за защита на авторските и сродните му права.

ЕЛТОМС ООД

ул.Г.Михайловски 27, Стара

Загора, 6000 България

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

+359 42 624560 / +359 42 603624

Log In or Register